Hey merhaba ziyaretçi bize destek olmak ister misin ? Hemen Kayıt Ol Seni hiç sıkmadan kayıt edeceğiz endişelenmek bize destek olduğun için teşekkürler.

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Ben Talha 20 yaşındayım Gazi Üniversitesi Elektrik-elektronik Mühednsiliği 3.sınıftayım. Malesef oyun programlamayı biraz geç keşfettim ama bu zamana kadar yaptığım en keyifli işlerden birisi. Orta düzeyde c, c++ ve c# biliyorum. Unity 3d 'de iste bir süredir ilgileniyorum ve en kısa sürede profesyonel oyun yapmak istiyorum. Tanıştığımıza memnun oldum herkese kolay gelsin Smile
Hoşgeldin aramıza, tıkandığın yerde soru sormaktan çekinme Smile. Başarılar
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
resim
Hoşgeldin dostum Smile
Bir gün her şey kodlanacak ... Idea

resim
(11-02-2018, Saat: 14:21)No_99 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hoşgeldin aramıza, tıkandığın yerde soru sormaktan çekinme Smile. Başarılar

Teşekkür ederim Smile

(11-02-2018, Saat: 15:40)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hoşgeldin dostum Smile

Sağolasın hoşbuldum Smile
(10-02-2018, Saat: 18:19)talha97 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hepinize merhabalar arkadaşlar. Ben Talha 20 yaşındayım Gazi Üniversitesi Elektrik-elektronik Mühednsiliği 3.sınıftayım. Malesef oyun programlamayı biraz geç keşfettim ama bu zamana kadar yaptığım en keyifli işlerden birisi. Orta düzeyde c, c++ ve c# biliyorum. Unity 3d 'de iste bir süredir ilgileniyorum ve en kısa sürede profesyonel oyun yapmak istiyorum. Tanıştığımıza memnun oldum herkese kolay gelsin Smile

SA Hoşgeldin . Bende dün katıldım (Unity yi ilk kez kullancam , ilk oyunum .) . 2d Android oyun tasarlıyorum . 3d olarak tüm assetleri , düşmanları , karakterleri ( animleri ) 2d cartoon render olarak aldım , sprite ları bitirdim . Şimdi işin zor kısmı c# kod bilgisi gerekiyor , Kodlama bilgim sıfır , ordan burdan bakarak yapıyorum . Çok mu zor öğrenmesi , şimdi baktıklarımı kopyalıyorum , kendim kod yazmam cok zor . c# Hakkında sana soru sorabilirmiyim takıldığım yer olduğu zaman ?
Merhabalar Biz MMORPG'miz için Yazılımcı ve animasyoncu arıyoruz.. Eğer ilgileniyorsanız bana discorddan veya steamden ulaşın lütfen.

Discord : Gerald#8697

Steam : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selamlar Soner 1 345 27-01-2022, Saat: 12:25
Son Yorum: yunuss
  Eskişehir'den Selamlar FatihOzer 3 1,945 26-11-2021, Saat: 10:00
Son Yorum: MehmetUcar(APPGameStudio)
Heart Mehmet Uçar (APP Game Studio) Ankara'dan Selamlar MehmetUcar(APPGameStudio) 0 266 24-11-2021, Saat: 19:31
Son Yorum: MehmetUcar(APPGameStudio)
  Herkese selamlar Hamza 0 335 07-07-2021, Saat: 15:13
Son Yorum: Hamza
Thumbs Up selamlar june8 0 349 25-06-2021, Saat: 00:30
Son Yorum: june8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi