Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Admob Ödüllü Reklam Ekleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
yordun be kardeşim
Merhaba ödüllü reklamalar hakkında bir sorum olacaktı. Öğrendiğim ve deneyimlediğim kadarıyla ödüllü reklam izlenip kapatıldıktan sonra Time.timeScale=1 oluyor ama benim oyunumda reklamı izleyeceğim panel açık iken Time.timeScale=0 halinde ve reklam izlenip kapatılınca da =0 olarak kalmasını istiyorum. HandleRewardedAdClosed kodu içerisine Time.t,meScale=0 yazsamda =1 olarak döndürüyor. Bunun bir çözümü var mı? Farklı sahnelerde göstermeye çalışsam oyunu büyük bir değişikliğe götürmem lazım çünkü oyunum tek sahneden oluşan endless run tarzı bir oyun. Bir çözüm yolu bulursanız ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
iyi u
ffdggggggssdvdvdfvdf
(01-07-2018, Saat: 21:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Arkadaşlar bu derste Unity Admob ile Ödüllü reklam eklemeyi anlattım sizlere ;

Ders içerikleri ; 

Hide Post
emeğinize sağlık
Big GrinBig Grin:d:d.d.d.d.d.d
elinze sağlık
(01-07-2018, Saat: 21:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Arkadaşlar bu derste Unity Admob ile Ödüllü reklam eklemeyi anlattım sizlere ;

Ders içerikleri ; 

Hide Post

elinize sağlık
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14