Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Admob Ödüllü Reklam Ekleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
yapalım bakalım Smile
Ders İçin Teşekkürler Smile  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
teşekkürler
reis bende oyunumu yayınladım fakat reklam işini nasıl hallettin reklam koyamadım ben oyuna onunla ilgili 1 video çeker misin güncel yokta hem izlenir rica ediyorum çok ama çok lazım şuan yapmakta olduğum 1 oyun daha var onu da çıkarıcaz bu hafta sonu ama reklam olmayınca para kazanamıyoruz çok ama çok teşekkür ederim videosunu yayınlarsangeçiş reklamı
Big Grin  başarılı
12asd
Teşekkürler
(01-07-2018, Saat: 21:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Arkadaşlar bu derste Unity Admob ile Ödüllü reklam eklemeyi anlattım sizlere ;

Ders içerikleri ; 

Hide Post

Yorum için yorum Teşekürler  Admin Kodlar İçin...
Teşekkürler
Zorla yorum yaptırmanın siteye zararı olacağını düşünüyorum,lütfen daha mantıklı kararlar vererek siteyi büyütmeye çalışın.Şahsen ben insanların içinden gelerek yazdığı yorumları okumayı tercih ederdim.Rehber için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14