Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity de yüksek basamaklı sayıyı yazdırmak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar bir oyun üzerinde çalışıyorum. Oyunda paranın basamakları katrilyon değerlere çıkması lazım. Bu değer için başta float değişkenini kullanıyordum ancak fark ettim ki float da bir değerden sonra 10 üzeri şeklinde değer yazıyor. Ben bunu istemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Long değerini kullandım ancak playerprefs ile değerleri kaydetmem lazım.
Selam, PlayerPrefs e kaydederken string e çevirebilirsin. Okurken tekrar long a çevirirsin.
(29-10-2018, Saat: 22:21)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selam, PlayerPrefs e kaydederken string e çevirebilirsin. Okurken tekrar long a çevirirsin.

Teşekkür ederim
(30-10-2018, Saat: 11:42)yigitcevik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(29-10-2018, Saat: 22:21)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selam, PlayerPrefs e kaydederken string e çevirebilirsin. Okurken tekrar long a çevirirsin.

Teşekkür ederim

Rica ederim.