Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyunun Boyutunu Küçültmek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Textures 18.5 mb 7.3% 
Meshes 1.3 mb 0.5% 
Animations 2.0 mb 0.8% 
Sounds 2.7 mb 1.1% 
Shaders 1007.4 kb 0.4% 
Other Assets 17.7 mb 7.0% 
Levels 202.7 mb 80.2% 
Scripts 1.4 mb 0.5% 
Included DLLs 5.2 mb 2.1% 
File headers 126.2 kb 0.0% 
Complete size 252.6 mb 100.0% 

Arkadaşlar oyunu build aldığım zaman Levels boyutu oyunun genelinin %80'nini oluşturuyor bunu nasıl küçültebilirim?
Level kısmının öyle olması gerçekten garip bi unity'de project bölümünü ss'ini atar mısın neler ekli merak ettim .
(14-05-2017, Saat: 00:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Level kısmının öyle olması gerçekten garip bi unity'de project bölümünü ss'ini atar mısın neler ekli merak ettim .

Library klasörünün boyutu çok fazla onla ilgisi olabilir mi?
Dışarıdan çok fazla mı içerik import ettin projene acaba ?
(14-05-2017, Saat: 00:58)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Dışarıdan çok fazla mı içerik import ettin projene acaba ?

Unity kullanmayı bilmiyorken evet. Ancak şuan sahne texture ve müzik vs. olarak sadece kullandığım dosyalar var ancak buildlerin boyutunu küçültemiyorum
Küçültebilirsin aslında var yani texture var png küçültme falan ses dosyasında da var
(14-05-2017, Saat: 02:30)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Küçültebilirsin aslında var yani texture var png küçültme falan ses dosyasında da var

Onların hepsini azami şekilde küçülttüm. Tüm optimizasyon ayarlarını yaptım ancak terrainler ve levels kısmını küçültemiyorum sadece
(14-05-2017, Saat: 11:00)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-05-2017, Saat: 02:30)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Küçültebilirsin aslında var yani texture var png küçültme falan ses dosyasında da var

Onların hepsini azami şekilde küçülttüm. Tüm optimizasyon ayarlarını yaptım ancak terrainler ve levels kısmını küçültemiyorum sadece
o levels kısmının nedeni acaba oyunda hazırladığın o sahneler olabilir mi bi onları bir yere çıkarıp kopyalayıp onlarsız boyut analizi yapsana

Evet benimde oyunum 70 mb dı   Idea  fikrim geldi ve: ses doyalarının quality değerini %50 ye düşürdüm,

androide 1024 ve 2048 değerlerinde uyarlanmış olan resimlerimi de 256 ve 512 ye düşürdüm oyunun boyutu 40 mb a indi Big Grin

Hemde oyunun takılma problemi ortadan kalktı ve oyunum istediğim hıza ulaştı... Benim için iyi bir tecrübe olmuştu. Wink 

Ayrıca resimlerin çoğu küçük kartlardan oluştuğu için kalite farkını telefondan farkedemiyorum bile.