Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: unity reklam çıkmama sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
unity ile yaptığım oyun sonunda bitti fakat reklam ekleyince reklam çıkmıyor logcattan baktım ad failed to load : 3 hatası alıyorum lütfen yardım edin en son aşamada takıldım kaldım bırakıcam artık 1 yıldır uğraştığım projeyi 1 haftadır deli gibi araştırıyorum bir türlü çözemedim.
(29-07-2019, Saat: 22:47)blackiron Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!unity ile yaptığım oyun sonunda bitti fakat reklam ekleyince reklam çıkmıyor logcattan baktım ad failed to load : 3 hatası alıyorum lütfen yardım edin en son aşamada takıldım kaldım bırakıcam artık 1 yıldır uğraştığım projeyi 1 haftadır deli gibi araştırıyorum bir türlü çözemedim.

aynı problem bende de var reklam isteği atılıyor fakat gösterilmiyor

(30-07-2019, Saat: 01:17)Bedirhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(29-07-2019, Saat: 22:47)blackiron Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!unity ile yaptığım oyun sonunda bitti fakat reklam ekleyince reklam çıkmıyor logcattan baktım ad failed to load : 3 hatası alıyorum lütfen yardım edin en son aşamada takıldım kaldım bırakıcam artık 1 yıldır uğraştığım projeyi 1 haftadır deli gibi araştırıyorum bir türlü çözemedim.

aynı problem bende de var reklam isteği atılıyor fakat gösterilmiyor

ama test reklamları sağlıklı bir şekilde çalılşıyor
aynen hocam test reklamlarım çalışıyor fakat kendi reklam kimliğimi girince reklamlarım çıkmamaya başlıyor başka admob hesaplarıda denedim yine failed to ad 3 diyor nasıl çözeceğiz bunu kafayı yicem
Yeni sürümde reklam olayını ben yapamadım. O yüzden 3.15 sürümüne döndüm. Projeyi yedekleyip deneyin isterseniz