Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2 Sahne arası veri aktarımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle herkese iyi günler, iyi forumlar diliyorum. Unity3D'de ve kodlama konularında yeni biri olarak yazıyorum, öncelikle bunları belirtmek isterim.

Yaklaşık 3 gündür, iki sahne arası veri aktarımını çözmeye çalışıyorum, fakat izlediğim ve okuduğum kaynaklardan nasıl çözeceğimi bulamadım.

Yapmak istediğim şey; Sahne_1'de InputField kısmına yazılan script1'deki string'i , sahne_2'de bulunan script2'ye aktarabilmek ve sahne_2'deki script2'yi otomatik olarak çalıştırabilmek. 

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Lütfen yardım edin  Cry
Skleton script diye bişi var sahneler arası yok olmuyor ordan veri kaydedip alabilirsiniz yada PlayerPrefs kullanabilirsiniz
(21-08-2019, Saat: 09:06)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Skleton script diye bişi var sahneler arası yok olmuyor ordan veri kaydedip alabilirsiniz yada PlayerPrefs kullanabilirsiniz

Teşekkür ederim hemen o script'e bakacağım. Sizi bulmuşken bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle Smile . Resimde, bir sözlüğün arama çubuğunun altı bir liste beliriyor., otomatik doldurma gibi bir şey. Ben de csv ile bir tablo oluşturdum ve bunun gibi bir şey yapmak istiyorum. Bu listenin ismi nedir? Google'a ne yazmalıyım? Çünkü bir türlü bulamadım da Smile
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Abayir41 inde dediği gibi PlayerPref kullanılarak dataya kaydedilip geri çağırabilirsin.
DontDestroyOnLoad  ile sahneden sahneye aktarılabilir yokedilmez yani.
Static yapılabilir.
(21-08-2019, Saat: 10:36)Eyelay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Abayir41 inde dediği gibi PlayerPref kullanılarak dataya kaydedilip geri çağırabilirsin.
DontDestroyOnLoad  ile sahneden sahneye aktarılabilir yokedilmez yani.
Static yapılabilir.

teşekkür ederim Smile