Merhaba arkadaşlar 100kdan fazla aktif kullanıcım günlük video izle altın kazam sistemi 10k dan fazla kullanılıyor. Ancak unity ads ile 20 usd civarında kazanıyorum
Adcolony gibi reklam firmaları var onlarda kazançlar nasıldır bilgisi olan var mı?
gunde 10 bın kullanıcı tarafından zıyaret edilen bu uygulama neymıs merak ettım
soyle de belkı 10001 olur

Admob'un kazançları iyi bence ben çok verim alıyordum şahsen onu kullanabilirsin orada zaten ödüllü reklam için bir çok yere teklif atabiliyorsun.
(29-05-2017, Saat: 00:11)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Admob'un kazançları iyi bence ben çok verim alıyordum şahsen onu kullanabilirsin orada zaten ödüllü reklam için bir çok yere teklif atabiliyorsun.
Ödüllü reklam için nasıl bi kod gerekiyo. Video için geçiş reklamı kodunu kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrı bi kodu var ödül reklamlarının
(29-05-2017, Saat: 23:55)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (29-05-2017, Saat: 00:11)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Admob'un kazançları iyi bence ben çok verim alıyordum şahsen onu kullanabilirsin orada zaten ödüllü reklam için bir çok yere teklif atabiliyorsun.
Ödüllü reklam için nasıl bi kod gerekiyo. Video için geçiş reklamı kodunu kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrı bi kodu var ödül reklamlarının
(29-05-2017, Saat: 23:55)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (29-05-2017, Saat: 00:11)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Admob'un kazançları iyi bence ben çok verim alıyordum şahsen onu kullanabilirsin orada zaten ödüllü reklam için bir çok yere teklif atabiliyorsun.
(29-05-2017, Saat: 23:55)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Ödüllü reklam için nasıl bi kod gerekiyo. Video için geçiş reklamı kodunu kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrı bi kodu var ödül reklamlarının
Unity ads 'de falan sample'ı var zaten ama ayrı bir kodu var tabi ki verdiğin ödülü falan geriye döndürmesi için ayarlaman gerekiyor unity ads'de güzel bir sample 'ı var oradan bakabilirsin.
(01-06-2017, Saat: 19:11)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (28-05-2017, Saat: 17:16)debrandr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!gunde 10 bın kullanıcı tarafından zıyaret edilen bu uygulama neymıs merak ettım
soyle de belkı 10001 olur 
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Oyununu oynamıştım fena değildi biraz içerik olarak eksik gibime gelmişti sadece eline sağlık