Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity 3D admob ile reklam ekleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
tesekkurler
(17-08-2017, Saat: 02:09)Soaperino Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!tesekkurler

Yorumun için çok teşekkürler dostum Smile
harika teşekker
(18-08-2017, Saat: 14:34)yilmazo7 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!harika teşekker

Rica ederim Smile
Teşekkürler..
Teşşekür ederim Smile
(23-08-2017, Saat: 04:09)furkan_scream Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Teşşekür ederim Smile

Ne demek her zaman Big Grin
Emeğin için teşekkür ederim. Temiz olmuş.
Yalnız soracağım bir şey var. Oyun ilk açıldığında arama yapmak, galeri ve rehber için  3 adet izin istiyor. Reklam göstermek için bu izinler şart değil herhalde. Bunun senin script ile mi yoksa githubdan indirdiğimiz package ile mi alakası var çözemedim.  nasıl kapatacağımızı biliyor musun?
Androidmanifest dosyasından kapatabilirsin fakat ben öyle izinler istediğini görmedim ya başka yüklediğin bir package'dan olabilir mi ?
Anlatım için teşekkürler.