Ekteki hataları alıyorum. Adım adım takip ettim videoyu güncel bir sorun mu var acaba? Nasıl çözülebilir?
(01-01-2019, Saat: 12:15)Chocolike Games Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Ekteki hataları alıyorum. Adım adım takip ettim videoyu güncel bir sorun mu var acaba? Nasıl çözülebilir?
Sanırım bi kütüphane eksik çünkü yazdığın kodlarda kullandığın metotlarda hata vermiş sürekli o yüzden olabilir ama tabi ders'de çok eskide kaldı yeni bir tane seri çekebilirim yakın zamanda
Çok yararlı bir video. Yeni izledim. Tebrik ederim.
güzel video umarım çalışır
(01-01-2019, Saat: 12:45)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (01-01-2019, Saat: 12:15)Chocolike Games Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Ekteki hataları alıyorum. Adım adım takip ettim videoyu güncel bir sorun mu var acaba? Nasıl çözülebilir?
Sanırım bi kütüphane eksik çünkü yazdığın kodlarda kullandığın metotlarda hata vermiş sürekli o yüzden olabilir ama tabi ders'de çok eskide kaldı yeni bir tane seri çekebilirim yakın zamanda
kurdum ama bendede ayni hata verdi script diger scripti cagiramiyor
public void Banner_Click()
{
FindObjectOfType<Ad_Manager>().Show_Banner_top();
}
public void Gecis_Click()
{
FindObjectOfType<Ad_Manager>().Show_Video();
}
}
bu kodda
Ad_Manager
bulamiyor nasil cairabilirim nerde hata yaptim?