Merhaba arkadaşlar bu dersimizde sizlere Admob ile unity'de ki projenize nasıl reklam ekleyebileceğiniz anlattım umarım yardımcı olur
Unity 3d Admob ile reklam ekleme ders videosu :
Video'da tüm detaya girerek anlatmaya çalıştım eğer takıldığınız veya sorun yaşadığınız bir nokta olursa buradan yazabilirsiniz ve ders hoşunuza gittiysede video'u beğenerek ve kanalımıza abone olarak bize destek verebilirsiniz.
(11-08-2017, Saat: 09:30)vic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Dün youtube da karşıma çıkmıştı, eline sağlık kardeşim. Özellikle çok kişinin merak ettiği bir konuyu ele almışsın.
yorumun için çok teşekkürler Vic elimden gelindiğince bu tür kaynakları arttırmaya çalışacağım
(11-08-2017, Saat: 20:32)goktu9797 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Teşekkür ederim
Link çalışmıyor hocam
(12-08-2017, Saat: 03:06)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Link güncellendi uyarı için teşekkürler
Rica ederim. Şu rewarded için de yardım edersen çok memnun olurum
(12-08-2017, Saat: 03:08)goktu9797 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(12-08-2017, Saat: 03:06)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Link güncellendi uyarı için teşekkürler
Rica ederim. Şu rewarded için de yardım edersen çok memnun olurum
En kısa zamanda'da onun ile ilgili bir ders çekeceğim
(13-08-2017, Saat: 11:51)disshack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!nice